The Poets Garden Van Gogh reproduction The Poets Garden Van Gogh reproduction in interior The Poets Garden Van Gogh reproduction detail detail The Poets Garden Van Gogh reproduction The Poets Garden Van Gogh replica detail detail The Poets Garden Van Gogh replica
The Poets Garden Van Gogh reproduction The Poets Garden Van Gogh reproduction in interior The Poets Garden Van Gogh reproduction detail detail The Poets Garden Van Gogh reproduction The Poets Garden Van Gogh replica detail detail The Poets Garden Van Gogh replica
De Tuin van de Dichter Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"...een tuin met een treurboom, gras, rondgesnoeide cederstruiken, een oleanderstruik. ...daar steekt een citroenkleurige lucht boven uit, en dan hebben de kleuren de rijkdom en intensiteit van de her

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Tuin van de Dichter geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio ligt vlakbij het Van Gogh museum in Amsterdam, waar we de echte kunstwerken kunnen bekijken. Onze schilderijen zijn precies gemaakt zoals Van Gogh ze schilderde met penselen en olieverf op canvas. Ze zijn gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de aanpak van Van Gogh hebben geleerd, waaronder zijn penseelstreken, kleurgebruik, stemming en schildertechniek.

Verschillende seizoenen in één schilderij

Van Goghs schilderij Poet's Garden toont een tuin die er heel levend en energiek uitziet. Hij gebruikte dikke penseelstreken en verf om de tuin eruit te laten zien alsof hij beweegt. In het schilderij zie je de verschillende seizoenen, zoals het groen van de zomer en het goud van de herfst. De lucht is ook zo geschilderd dat het er solide en helder uitziet. Van Gogh heeft in dit schilderij niet veel verschillende kleuren gebruikt, maar hij heeft het er toch heel mooi uit laten zien.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Van Gogh en Gauguin als de dichters Petrarca en Boccaccio

Van Gogh noemde zijn schilderij De tuin van de dichter omdat hij het in verband wilde brengen met twee oude dichters, Petrarca en Boccaccio, over wie hij las in een artikel over Italiaanse renaissanceliteratuur. Hij dacht aan Petrarca omdat hij vlakbij woonde waar het schilderij gemaakt was. Van Gogh hoopte dat zijn vriendschap met Gauguin zou zijn als de mentor-leerlingrelatie tussen Petrarca en Boccaccio. Hij zag zichzelf als Boccaccio en Gauguin als de oudere dichter-kunstenaar.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs De Tuin van de Dichter

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De Tuin van de Dichter Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.