Wheat Field with Crows Van Gogh reproduction detail Wheat Field with Crows detail Wheat Field with Crows replica oil painting reproductions
Wheat Field with Crows Van Gogh reproduction detail Wheat Field with Crows detail Wheat Field with Crows replica oil painting reproductions
Korenveld met Kraaien Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
6 Reviews | Review toevoegen
Van Gogh: “Toen ik hier terug kwam ging ik aan het werk. Het penseel viel bijna uit mijn handen (…) Het was niet moeilijk om droefgeestigheid en extreme eenzaamheid uit te drukken.”

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 540,00
€ 480,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Greetings Erik: The Wheat Field With Crows is spectacular. I will get back to you before the end of May to order another van Gogh. Regards, Dan"

Korenveld met Kraaien geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Goghs woorden

Aan Korenveld met kraaien zijn veel verschillende interpretaties toegeschreven. De rondcirkelende kraaien, een pad dat nergens heen leidt en een onheilspellende, sombere lucht hebben mensen doen vermoeden dat dit Van Goghs afscheid was van de aarde en van de de natuur waar hij zo veel van hield.

Van Gogh zelf schreef destijds aan zijn broer Theo dat hij bezig was met een paar grote doeken, waarop enorme stukken tarwevelden onder een onstuimige lucht. Hij was blij met enkele doorbraken die hij had, waaronder het vinden van een manier om verdriet uit te drukken in deze schilderijen, samen met extreme eenzaamheid. Niet zijn laatste schilderij volgens veel mensen.

Korenveld met kraaien wordt Van Goghs laatste schilderij.

Deels ook omdat het schilderij zelf zoveel onrust lijkt weer te geven dat werd aangenomen dat dit het punt was waarop Van Gogh uiteindelijk over de schreef ging. Het is zeer zeker geschilderd in de laatste week van het leven van de kunstenaar, maar men denkt dat het niet zijn laatste is. Kunsthistorici weten niet precies welk stuk Van Goghs laatste werk was, op verschillende tijdstippen werd aangenomen dat Korenvelden, Veld met Korenschoven, Boomwortels en Daubigny's Tuin de laatste waren. Het zal hoogstwaarschijnlijk nooit bekend worden welke zijn laatste doek was. het Van Gogh Museum gaat uit van Boomwortels.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Korenveld met Kraaien

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel of rood van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


The Trinquetaille Bridge Van Gogh in Auvers-sur-Oise Treed in Van Goghs voetsporen in Auvers-sur-Oise.


Korenveld met Kraaien Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Sasha - 10-07-2020 22:02

This painting was exactly what I was looking for and my husband was thrilled to see it hanging on our wall after I had it framed. The colors and thick Van Gogh style brush stokes are gorgeous. Shipping was fast and secure. Plus, Erik’s customer service is second to none. If you are shopping for a Van Gogh reproduction, look no further. You’ve found the perfect one!

Sandra J. - 25-07-2019 14:30

This is exactly what I was hoping for! I asked Erik if the brushstrokes were really like Van Gogh’s painings. I was able to see my painting for approval. As soon as the painting was dry it was shipped very fast to the USA by UPS. In person it is even better!

Thank you so much, Sandra.

Max Antillon - 27-05-2019 14:17

My wife was extremely happy to receive her Van Gogh on her birthday. The Wheatfield with Crows has been her favorite since we visited the Van Gogh Museum in Amsterdam. All the best, Max.

Ombretta Rosso - 16-01-2019 22:27

Dear Van Gogh Studio,
My painting came, I frame it, I hang it, my guests see it, everybody ask it. I am very happy. Thank you. Sorry my English is not so good.
Ciao,
Ombretta Rosso – Italia

Daniel J. - 29-05-2017 17:11

Greetings Erik:

The Wheat Field With Crows is spectacular.

I will get back to you before the end of May to order another van Gogh.

Regards,

Dan

Tim Beyers - 04-11-2016 16:43

My wife likes the paintings, especially the one I bought for her. We have already taken them to the framing shop.