Road with Cypress and Star Van Gogh reproduction detail Road with Cypress and Star oil painting replica Road with Cypress and Star oil painting reproduction detail Weg met Cipres en Ster Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek oil painting reproductions
Road with Cypress and Star Van Gogh reproduction detail Road with Cypress and Star oil painting replica Road with Cypress and Star oil painting reproduction detail Weg met Cipres en Ster Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek oil painting reproductions
Weg met Cipres en Ster Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
3 Reviews | Review toevoegen
Dit schilderij was het laatste dat Van Gogh schilderde in het asylum in Saint-Rémy-de-Provence voor hij verkaste naar Auvers-sur-Oise. Hiermee verliet hij ook de omgeving met zijn geliefde cipressen.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Just splendid! The brushstrokes are amazing. My wife loved her birthday present. We're gonna hang it in the livingroom. - Jorg"

Weg met Cipres en Ster geschilderde replica in olieverf op doek

Weg met cipres en ster is een schilderij dat Van Goghs liefde voor de natuur duidelijk laat zien. Korte, wervelende penseelstreken, sterk contrasterende kleuren en een dreigende cipresboom - al deze details zijn perfect vastgelegd in onze replica van dit iconische schilderij.

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Weg met cipres en ster uitgelegd door Van Gogh

Het schilderij staat ook wel bekend als 'Landweg in de Provence bij Nacht'. Van Gogh schilderde Weg met cipres en ster in de Provence, zijn laatste werk voordat hij het gesticht verliet waarin hij zat.

Hij was erg gefascineerd door cipressen en wilde ze gebruiken in zijn kunst. Hij vond ze qua lijnen en verhoudingen mooi, als een Egyptische obelisk. Hij vond ook dat het groen een onderscheidende kwaliteit had. Het schilderij is in tweeën gedeeld door een cipressenboom die zo hoog is dat hij uit het schilderij steekt.

Van Gogh beschreef het schilderij als volgt: “Een nachtelijke hemel met een maan zonder maneschijn, de nieuwe maan komt nauwelijks tevoorschijn uit de ondoorzichtige schaduw van de aarde. Een ster met een overdreven schittering, zo je wilt, een zachte schittering van roze en groen in de ultramarijne lucht, waar enkele wolken zich overheen haasten.

Beneden, een weg omzoomd met hoge gele stokken, daarachter de blauwe Alpilles, een oude herberg met geel verlichte ramen, en een heel hoge cipres, heel recht, heel somber. Op de weg een gele wagen met een wit paard in het tuig en twee late reizigers. Heel romantisch, als je wilt, maar ook Provence, denk ik.”

Over het schilderij

Een analyse van Road with Cypress and Star wijst in de richting van een aantal typische Van Gogh gevoelens. Experts zeggen dat Van Gogh met dit schilderij probeerde zijn gevoelens te delen dat zijn dood op handen was.

Tijdens de schemering, met de lichtgevende ster aan de ene kant van de cipres (de obelisk van de dood) en de nieuw gevormde, niet erg heldere maan aan de andere kant, probeerde Van Gogh de nadruk te leggen op zijn geloof in wedergeboorte en vernieuwing. Het ging allemaal om zijn idee van de eeuwigheid en het leven na de dood.

De zwervende reizigers en de koets wijzen volgens kenners op Van Goghs verlangen naar gezelschap en liefde.
Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Weg met cipres en ster

Why accept posters or prints instead of an eye-catching oil painting that is sure to beautify your home? Get this oil painting that will not only beautify your office or home but leave an indelible mark.

We are sure you will love your reproduced Van Gogh work, but if there is anything less than 100% satisfaction, we offer a full money back guarantee.

Buy a hand-painted reproduction of Van Gogh's Bridge in the Rain

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: kleine weg met cipres en ster met vintage Italiaanse lijst.

Road with Cypress and Star  with vintage Italian framekleine weg met cipres en ster met vintage Italiaanse lijst.


Weg met Cipres en Ster replica

Sorteren op:

Review toevoegen
Van den Bergh - Vranken - 23-08-2022 08:14

Ontzettend bedankt voor alle mooie werken, de prima service en het uitzonderlijk talent dat jullie aan de dag gelegd hebben. Niettegenstaande de verschillende stijlen, kleurpaletten en uitvoeringen vinden wij ze allemaal even geslaagd en voelen we ons bevoorrecht om er elke dag van te kunnen genieten. Het is ongetwijfeld een van de beste investeringen die we ooit gedaan hebben!
We wensen jullie nog veel succes in de toekomst want zulk artistiek talent mag gezien worden!
(Van Goghs Sterrennacht en Weg met cipres en ster; Lavendelveld Provence en Pop Art Albert Einstein)

Sarah Mcgillycuddy - 04-01-2019 15:45

I ordered the painting as a gift for my sister. Van Gogh is her favorite artist - actually her idol - and this is one of her favorite paintings. When she saw it, she was about to faint.

The detail and quality of this reproduction are excellent, even to a pair of trained eyes like hers. I will be sending a picture of the painting - most probably with my very happy sister next to it :) - as soon as we get it framed.

Thank you. Sarah Mcgillycuddy / Detroit / US

Jorg Henckes - 28-08-2018 19:03

Just splendid! The brushstrokes are amazing. My wife loved her birthday present. We're gonna hang it in the livingroom.