Women Picking Olives Van Gogh reproduction Women Picking Olives Van Gogh reproduction in interior Women Picking Olives Van Gogh reproduction detail detail Women Picking Olives Van Gogh reproduction Women Picking Olives Van Gogh replica detail
Women Picking Olives Van Gogh reproduction Women Picking Olives Van Gogh reproduction in interior Women Picking Olives Van Gogh reproduction detail detail Women Picking Olives Van Gogh reproduction Women Picking Olives Van Gogh replica detail
Vrouwen die olijven plukken Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"..de olijfbomen zijn heel karakteristiek... Het is zilver, soms meer blauw, soms groenachtig, gebronsd, wit wordend op een ondergrond die geel, roze, paarsachtig of oranjeachtig is tot dof rood oker.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"My favorite one of Van Gogh's olive trees. It feels like I have the real one in my home. Well done Van Gogh Studio. My framer was also very impresses with the quality." - Sarah

Vrouwen die olijven plukken geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is een levendig centrum van artistieke passie en creativiteit, gelegen in het hart van Amsterdam op slechts een kleine afstand van het iconische Van Gogh Museum. Ons team van getalenteerde Nederlandse kunstenaars legde zich toe op het vastleggen van de essentie van Van Goghs kenmerkende stijl en techniek, en brengt de levendige kleuren, gedurfde penseelstreken en onzekere intensiteit tot leven die hem tot een van de grootste kunstenaars aller tijden.

Op of omstreeks 25 november 1889,

Schreef Vincent van Gogh aan Emile Bernard uit Arles:

"Dus werk ik momenteel in de olijfbomen, op zoek naar de verschillende effecten van een grijze lucht tegen gele aarde, met donkergroene tonen van het gebladerte; een andere keer waren de aarde en het gebladerte allemaal paarsachtig tegen een gele lucht, dan rode okerkleurige aarde en roze en groene lucht. Kijk, dat interesseert mij meer dan de zogenaamde abstracties.”

Drie versies

Van Gogh raakte gegrepen door het onderwerp olijven plukkende vrouwen en schilderde er drie verschillende versies van.

Van Gogh gaf meer om het uiten van de gevoelens en de geest van de scène dan om het gewoon te laten zien zoals het is. Hij wilde laten zien hoe verbonden mens en natuur zijn, en daarom gaan de bomen en het landschap op in het schilderij met de vrouwen. Het is duidelijk dat dit onderwerp belangrijk was voor Van Gogh, en hij besteedde veel tijd en moeite aan het creëren van drie versies van het schilderij, elk met een eigen speciale touch.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Vrouwen die olijven plukken

Of je nu een vleugje schoonheid en verfijning wilt toevoegen aan je huis of kantoor, of gewoon een stukje kunstgeschiedenis wilt bezitten, Van Gogh Studio is de perfecte keuze. Dus waarom genoegen nemen met een poster als je een echt schilderij kunt bezitten dat met zorg en passie is gemaakt?

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Vrouwen die olijven plukken Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Sarah - 28-02-2022 11:06

My favorite one of Van Gogh's olive trees. It feels like I have the real one in my home. Well done Van Gogh Studio. My framer was also very impresses with the quality.