Van Gogh replica's bestellen

Van Gogh Studio is gevestigd in het centrum van Amsterdam (bezoek op afspraak). We bieden je de gelegenheid om de beroemde werken van Van Gogh aan je eigen muur te hangen: als replica van museumkwaliteit, geschilderd op eeuwenoude wijze, in olieverf op doek.

Dagelijks inspireren de grote kunstenaars ons, maar waarom zouden hun werken alleen te bezichtigen moeten zijn in musea of in privécollecties?

Onze Van Gogh replica’s stellen je in staat om de grote meesterwerken mee naar huis te nemen. Zie hier enkele voorbeelden hoe mooi een Van Gogh in een modern interieur kan staan.


De kunstenaars die voor Van Gogh Studio schilderen zijn gespecialiseerd in de stijl van Van Gogh. Ze komen uit Nederland en het buitenland en werken vaak aan een eigen carrière als kunstschilder van originele schilderijen.

De enige manier om te slagen is uren en uren schilderen. Jaar in jaar uit. Vergelijk het met een tennisser of een gitarist die de top wil bereiken. Van Gogh Studio stelt deze kunstenaars in staat om hun techniek te perfectioneren zonder zich in de schulden te werken door uitgaven aan dure olieverf en canvas.

Steun talentvolle kunstenaars.

Door het kopen van een Van Gogh replica steun je dus indirect ook talentvolle kunstenaars die hopen ooit net zo beroemd te worden als Vincent van Gogh.

Met het Van Gogh Museum om de hoek hebben we het geluk om heel veel beroemde werken van Vincent van Gogh van dichtbij te kunnen bekijken en te leren van zijn authentieke manier van schilderen.

Van Gogh Studio Gallery Amsterdam

Van Gogh replica Amsterdam showroom
Zo mengt Van Gogh bijvoorbeeld vaak de kleuren op het doek in plaats van op het palet. En er zit flink tempo in het aanbrengen van de verf op het canvas. Uiteraard is er maar een Vincent, maar we proberen wel zo dicht mogelijk in de buurt te komen van zijn schilderijen.

Het beste alternatief voor een echte Van Gogh!

“It’s really just like the one in the museum!”

Sinds 1994 hebben we onze replica’s aan duizenden mensen uit meer dan 45 landen geleverd. Er gaat geen schilderij de deur uit voordat het helemaal naar onze zin is. Wat dat betreft zijn we net zo perfectionistisch als Van Gogh zelf. Bekijk hier de zeer positieve reviews.

Een Van Gogh replica kopen.

Gedurende zijn leven heeft Van Gogh zo’n 860 schilderijen gemaakt. We hebben een selectie van 150 schilderijen gemaakt. Deze schilderijen vertegenwoordigen zijn meest bekende werken die niet toevallig ook de meest bestelde replica’s zijn.

De meeste van deze werken hangen in grote musea zoals het Van Gogh Museum in Amsterdam of het Musee d’Orsay in Parijs. We proberen zo goed mogelijk deze werken in voorraad te houden zodat je ze snel thuis kan ontvangen.

Een onbekender schilderij van Van Gogh bestellen.

Als je een replica wil bestellen die niet in op de website staat, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op.

Daag ons uit!

Elke Van Gogh is mogelijk. In elk formaat.

Wist je dat..?

Wil je interessante feiten over Van Gogh lezen? De brieven van Van Gogh inspireerden ons om te schrijven over zijn leven, zijn gedachten, zijn passie, zijn zorgen en natuurlijk over zijn schilderijen.

13 mei: Treed in Van Goghs voetsporen in Zuid-Frankrijk
9 juni: Waarom schilderde Van Gogh geen Romeinse overblijfselen?
11 juli: Treed in Van Goghs voetsporen in Nuenen

Your Daily Dose

Wat schreef Van Gogh op deze dag?

Message us on whatsapp