Landscape with Wheat Sheaves and rising Moon replica
Landscape with Wheat Sheaves and rising Moon replica
Landschap met Korenschelven en opkomende Maan Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
"Ik heb er een tijdens een maansopgang boven hetzelfde veld als de schets in de Gauguin-brief, maar waarin schoven het koren vervangen. Het is dof okergeel en violet." - VvG 1889

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Landschap met Korenschelven en opkomende Maan geschilderde replica in olieverf op doek

Bij Van Gogh Studio zijn we enorm trots op onze Van Gogh reproducties, die in olieverf op canvas zijn geschilderd door getalenteerde kunstenaars, voornamelijk uit Nederland. Onze schilders hebben jarenlang de techniek van Van Gogh bestudeerd en elk aspect van zijn stijl zorgvuldig onder de knie gekregen, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van de schilderkunst.

Onze kunstenaars stoppen hun hart en ziel in elk stuk en creëren verbluffende meesterwerken die de essentie van Van Goghs kunst echt weergeven.

Uit zijn verbeelding

Dit landschap schilderde Van Gogh grotendeels in zijn studio in de inrichting in Saint-Rémy-de-Provence, al schilderde hij liever naar de werkelijkheid. Tijdens zijn korte samenwerking met Gauguin leerde Van Gogh schilderen vanuit verbeelding en geheugen, wat resulteerde in zijn onvrede over het resultaat. Van Gogh vond de compositie volwassen, maar vond de stijl te overdreven en miste de essentiële lijnen. Als hij toch eens zou weten..

Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Landschap met Korenschelven en opkomende Maan

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Klaar om op te hangen: klein Landschap met Korenschelven en opkomende Maan met vintage lijst.

small replica of Van Gogh's Landscape with Wheat Sheaves and rising Moon with vintage framekleine Landschap met Korenschelven en opkomende Maan replica met vintage lijst.


Landschap met Korenschelven en opkomende Maan Van Gogh reproduction

Sorteren op:

Review toevoegen
Nikkie - 05-06-2023 11:08

I am absolutely thrilled with the result. This stunning piece of art has brought the essence of Van Gogh's original masterpiece into my living space with remarkable precision and attention to detail.