Landscape at Sunset Van Gogh Reproduction detail Landscape at Sunset Van Gogh Reproduction detail Landscape at Sunset Van Gogh Replica van gogh reproduction in oil on canvas oil painting reproductions
Landscape at Sunset Van Gogh Reproduction detail Landscape at Sunset Van Gogh Reproduction detail Landscape at Sunset Van Gogh Replica van gogh reproduction in oil on canvas oil painting reproductions
Landschap bij Zonsondergang Van Gogh Reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Een prachtige overgang van stijlen is hier zichtbaar. Zowel de donkere kleuren en het eenvoudige boerenleven als uitbundig oranje en Van Goghs liefde voor de natuur zijn hier zichtbaar.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Landschap bij Zonsondergang geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Achtergrond

Van Gogh was in Nuenen toen hij het meesterwerk 'Landschap bij zonsondergang' schilderde. Hij verbleef hier van 1883 tot 1886. Hij werkte altijd buiten en hij was erg snel met zijn werk. Hij schetste en schilderde de wevers, boeren en hun huisjes.

De inspiratie

De werken van Millet waren zijn inspiratie, waaraan hij zijn eigen creatieve accenten toevoegde. Hij schilderde graag boeren, terwijl ze op het land aan het werk waren. Dit moet een van die schilderijen zijn waarin hij ook de kleuren van de zonsondergang heeft vastgelegd. Je ziet het silhouet van een boerenmeisje, misschien aan het werk op het land.

Van Gogh schilderde graag landschappen van korenvelden met werkende boeren erin. Hij beschouwde het schilderen van het boerenleven als een zeer serieuze klus. Met zijn schilderijen wilde hij mensen serieuze dingen aan het denken zetten.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Landschap bij zonsondergang

Why settle for a poster when you can beautify any interior with an affordable oil painting? Also the orange in the painting can enhance the colors in your interior.

We're confident you'll love this reproduced Van Gogh masterpiece, but if you're not 100% satisfied, we offer a full money-back guarantee.
Landschap bij Zonsondergang Van Gogh Reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.