Self-Portrait Vincent van Gogh Reproduction detail Self Portrait Vincent Van Gogh reproduction detail Self Portrait Vincent Van Gogh replica Self Portrait Van Gogh reproduction reproduction detail Self Portrait Van Gogh reproduction replica detail
Self-Portrait Vincent van Gogh Reproduction detail Self Portrait Vincent Van Gogh reproduction detail Self Portrait Vincent Van Gogh replica Self Portrait Van Gogh reproduction reproduction detail Self Portrait Van Gogh reproduction replica detail
Zelfportret Vincent van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Van Gogh in een brief aan zijn zus over zijn portretten: "Dus probeer ik niet te schilderen door middel van de fotografische gelijkenis, maar door onze hartstochten uit te drukken."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"Received the paintings yesterday. Just fabulous! Thank you, off to the framers today. An early Christmas present for myself. Robyn"

Geschilderde replica van Van Goghs zelfportret in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Van Goghs laatste zelfportret

Dit schilderij wordt beschouwd als een bijzonder belangrijk werk in het oeuvre van Van Gogh, aangezien veel historici geloven dat het zijn laatste zelfportret is.

Het werd geschilderd tegen het einde van zijn vrijwillige opname in de inrichting van Saint-Rémy-de-Provence. Hij had daar zijn toevlucht gezocht nadat zijn mentale worsteling tot een hoogtepunt was gekomen met zijn beruchte episode waarin hij zijn oor afsneed. De relatieve rust en orde tijdens zijn verblijf resulteerden in enkele van zijn grootste meesterwerken, waarvan Zelfportret er zeker een is.

Mysterieuze uitdrukking die aandacht beloont

In een brief die Van Gogh aan zijn broer Theo schreef, schreef hij over het schilderij: "Je zult het schilderij een tijdje moeten bestuderen. Ik hoop dat je merkt dat mijn gezichtsuitdrukkingen veel rustiger zijn geworden, hoewel mijn ogen dezelfde onzekere blik hebben als voorheen, zo lijkt het mij tenminste."

Sommige kunsthistorici beweren dat de oplossende kleuren en hallucinogene patronen de mentale, fysieke en emotionele spanning weergeven waar hij onder gebukt ging.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs zelfportret

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Zelfportret Vincent van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Robyn Harris - 27-08-2018 18:23

Received the paintings yesterday. Just fabulous! Thank you, off to the framers today. An early Christmas present for myself.