Self-Portrait with Straw Hat Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Self-Portrait with Straw Hat Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Zelfportret met Strohoed Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Een van de vele zelfportretten die Van Gogh maakte. Het voordeel van zelfportretten was dat je geen model hoefde te betalen. De stijl van Van Gogh veranderde snel in Parijs.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Zelfportret met Strohoed geschilderde reprlica in olieverf op doek

De zelfportretten van Vincent van Gogh waren zijn poging om zichzelf als schilder te verbeteren. Bij elk van de meer dan 30 zelfportretten die Van Gogh maakte, zie je een duidelijk verschil in zijn benadering van kleuren en penseelstreken.

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Oefening baart kunst

Omdat Van Gogh niet bepaald rijk was, was het moeilijk voor hem om modellen voor zijn schilderijen te vinden. Om dit probleem op te lossen, investeerde hij in een goede spiegel en begon hij zichzelf als muze te gebruiken. Van Gogh maakte zes verschillende zelfportretten waarop hij een strohoed draagt.

Het hier getoonde schilderij is door hem geschilderd in de zomer van 1887 terwijl hij logeerde bij zijn broer Theo in Parijs.

Diepe reflecties

Van alle andere zelfportretten die Van Gogh in Parijs maakte, is dit specifieke stuk helderder en levendiger dan de andere.

Aangezien dit het schilderij van een weerspiegeling was, zien we hier eigenlijk de linkerkant van Van Goghs gezicht en niet de rechterkant. Dit schilderij toont ook Van Goghs begrip van neo-impressionistische schilderkunst en kleurentheorie.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Zelfportret met strohoed

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan het geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.