Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Reproduction detail Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Reproduction Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Reproduction detail Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Replica detail oil painting reproductions
Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Reproduction detail Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Reproduction Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Reproduction detail Sea at Saintes-Maries-de-la-mer Van Gogh Replica detail oil painting reproductions
Zeegezicht bij Les Saintes-Maries Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
4 Reviews | Review toevoegen
In een brief aan zijn broer: "De kleur van de Middellandse Zee is die van makreel; zo veranderlijk bedoel ik. Of het Nou groen, violet of blauw is, het volgende moment is het roze of grijs."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Received The Sea yesterday (friday) looks great !!! Very happy! - Zollie"

Zeegezicht bij Les Saintes-Maries-de-la-Mer geschilderde replica in olieverf op doek

De natuur en het dagelijks leven waren favoriete onderwerpen voor Van Gogh om schilderen. Na zijn verblijf in Parijs werden ze kleurrijk in schril contrast met zijn sombere kunstwerken uit de priode daarvoor.Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een samensmelting van alles.

Vincent van Gogh schrok er niet voor terug om kleuren te gebruiken die misschien helemaal geen deel uitmaakten van de werkelijkheid. Voor hem was het experimenteren met kleuren zijn manier om te spelen met contrast en intensiteit.
In ‘De zee bij Les Saintes-Maries-de-la-Mer’ deed Van Gogh zijn best om zoveel mogelijk kleur en schaduw vast te leggen. In een brief aan Theo van Gogh zegt hij: ‘De Middellandse Zee heeft de kleur van makreel, veranderlijk bedoel ik.

Je weet niet altijd of het groen of violet is, je kunt niet eens zeggen dat het blauw is, want het volgende moment heeft het veranderende licht een snufje roze of grijs gekregen.’

Doorkomend in golven

Van Gogh nam drie doeken mee naar Saintes-Maries. Daar schilderde hij er een met uitzicht op het dorp, en twee op de zee, met een aantal vissersboten. Een van deze schilderijen is nogal haastig geschilderd.

Uiteindelijk werd dit echter het favoriete souvenir van Van Goghs eerste reis naar de Middellandse Zee. Kort daarna creëerde hij nog drie versies van deze studie voor Emile Bernard, Theo Van Gogh en John Russell.

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Zeegezicht bij Saintes-Maries

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Ron - 05-01-2022 13:28

Hoi Erik,

Ik heb het schilderij vandaag mogen openen. Het ziet er prachtig uit! Dank voor de service.

Groet,
Ron

Michael und Stefan - 22-07-2019 22:01

Auf dem Weg von Deutschland nach Zeeland machten wir Halt in Zundert, dem Geburtsort von van Gogh. Wir waren sofort begeistert und kauften Zeegezicht für unser Ferienhaus. Als wir in Zeeland ankamen, war das Bild schon da! Erik hält seine Versprechen und Vereinbarungen!

LG Michael und Stefan (Düsseldorf)

Driving from Germany to our vacationhouse in Zeeland, we stopped in Zundert, birthplace of van Gogh. We we were fascinated by his lifestory and find out he also paints views of the sea. Our vacationhouse is at the sea and we bought Zeegezicht. When we arrive in Zeeland the painting already was there as you told us. Danke Erik!

Lucy - 07-01-2019 17:37

Erik,
I don’t know what to say, I am speechless. Thank you, thank you, thank you!
Lucy (The lady with the strong Geordie accent)

Zollie Cantrell - 15-11-2016 12:51

Erik..received The Sea yesterday (friday) looks great !!!Very happy!