Seascape at Saintes-Maries Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Seascape at Saintes-Maries Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Zee bij Saintes-Maries Van Gogh Reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
“Nu ik de zee hier heb gezien, besef ik ten volle hoe belangrijk het is in het Zuiden te blijven en te weten – als de kleur nog verder moet worden opgevoerd – dat Afrika niet ver weg is.”

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Zee bij Saintes-Maries geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Zeegezicht Geschilderd Op Het Strand

Van Vincent van Gogh is bekend dat hij dit meesterwerk in 1888 heeft gemaakt toen hij een kleine reis maakte naar het dunbevolkte vissersdorpje Saintes-Maries aan de kust van de Middellandse Zee.

Zandkorreltjes die onder de verflagen zijn gevonden, vertellen ons dat Van Gogh dit prachtige beeld van de zee en boten schilderde terwijl hij op het strand zat. In een brief aan zijn broer Theo vertelde Van Gogh hoe de steeds veranderende kleur van de Middellandse Zee hem aan makreel deed denken en hem inspireerde om de zee te schilderen.

Reflecties in het zeewater

Het middelpunt van dit schilderij ligt in het verbazingwekkende vermogen van Van Gogh om zijn schilderijen een gevoel van leven te geven. Het effect dat wordt gecreëerd door de weerkaatsing van licht op water, werd op ingenieuze wijze bereikt door een schitterend levendig palet van contrasterende tinten te combineren.

Van Gogh gebruikte eigenlijk een paletmes om deze kleuren op het doek aan te brengen om het visueel betoverende effect te bereiken van weerkaatsing van licht op de golven van de Middellandse Zee.

Een echt boeiend kunstwerk

Vincent van Gogh is zonder twijfel een van de grootste post-impressionistische kunstenaars die de wereld kent. Net als al zijn andere werken boeit ook dit schilderij meteen de blik. De vele kleuren waaruit de zee bestaat, zijn een lust voor het oog.

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Zee bij Saintes-Maries

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.