Alireza Karimi Moghaddam heeft veel bijgedragen aan ons Instagram account @amazingstarrynights met zijn geweldige Starry Night cartoons. We stelden hem deze vragen:

Wat betekent Sterrennacht voor jou?

Alireza: Voor mij is Starry Night een perfect symbool van verbeelding en techniek. Verbeelding betekent de hele techniek op het hoogste niveau van communicatie. Ik denk dat een kunstenaar graag een combinatie van deze twee elementen wil hebben bij het presenteren van een kunstwerk, en Van Gogh is de kunstenaar die dat op de best mogelijke manier heeft gedaan. Naast deze twee elementen mogen we liefde natuurlijk niet negeren.

Welke andere schilderijen van Van Gogh bewonder je?

Alireza:Over het algemeen ben ik dol op de schilderijen van Van Gogh in Arles en St. Remy. Al deze schilderijen zijn meesterwerken. In deze werken zie ik een combinatie van liefde en waanzin in de schilderkunst.

Hoe was het om je Amazing Starry Night te creรซren?

Aliraza: Ik imiteer Van Gogh. Op dit moment heb ik het gevoel dat ik met Van Gogh zelf praat. Hij staat naast me en ik voel zijn aanwezigheid. Dit schilderij zit zo vol mysterie dat als ik het duizend keer kopieer, ik er geen genoeg van krijg. Ik leer er elke keer weer nieuwe dingen van. Kleurherkenning, beweging, compositie, licht en vooral liefde.

Volg ons op insta

Wil je meer amazing sterrennachten zien? Volg ons instagram account @amazingstarrynights

Wil je meer werk van Alireza zien? Volg hem ook op zijn instagram! Posters van zijn prachtige cartoons zijn te koop via www.fancyvangogh.com.
Wat betekent Starry Night voor jou? - Alireza Een van Alireza's Starry Night cartoons

Bekijk onze Starry Night replica

Ben jij net als Alireza een Starry Night fan? Het originele schilderij van Van Gogh is te bezichtigen in het MOMA museum in New York.. en is niet te koop. Onze geschilderde Starry Night-reproductie in olieverf op canvas zou het beste alternatief kunnen zijn. Je kan het hier bestellen.

Misschien vind je het leuk om meer interviews te lezen.
    08-04-2020 10:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.