15 sunflowers reproduction 15 sunflowers reproduction detail detail 15 sunflowers reproduction 15 sunflowers replica detail 15 sunflowers reproduction framed oil painting reproductions
15 sunflowers reproduction 15 sunflowers reproduction detail detail 15 sunflowers reproduction 15 sunflowers replica detail 15 sunflowers reproduction framed oil painting reproductions
Stillleven: Vaas met vijftien Zonnebloemen Van Gogh reproductie, 1889
4 Reviews | Review toevoegen
Dit is een van de schilderijen van zonnebloemen waar Van Gogh zijn woning, het Gele Huis in Arles, mee decoreerde voor de komst van zijn vriend en collega Paul Gauguin.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

"They are fantastic. Thanks so much for your assistance in helping along the way - Brandon"

Stillleven: Vaas met vijftien Zonnebloemen geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De zonnebloemen van Arles

Van Goghs schilderijen van zonnebloemen hebben de kijk van de mens op kunst en het leven gereconstrueerd. Het schilderij dateert uit 1888, toen Van Gogh Parijs verliet om te schilderen in de stralende zon van Zuid-Frankrijk en Paul Gauguin vroeg om zich bij hem te voegen.

In afwachting van de komst van zijn vriend schilderde Van Gogh een reeks van zonnebloemen om de slaapkamer van zijn vriend op te fleuren. Ze waren bedoeld als teken van vriendschap en welkom, maar ook van Vincents toewijding aan Gauguin als zijn artistiek leider.

Het Berceuse-drieluik

Vanaf het moment van zijn aankomst in de Provence op 20 februari ging de kunst van Van Gogh in een razend tempo vooruit. De meest opmerkelijke schilderijen waren die van de zonnebloemen. Bloemen hadden zijn productie in de zomer van 1886 overschaduwd.

Maar het was in Arles dat de glorieuze zonnebloemperiode begon. Dit was toen hij zijn intrek nam in het gele huis aan de rand van het plein. De buitenmuren kregen de kleur van verse boter en de luiken een ‘afschuwelijk’ groen, op zijn verzoek.

De vijf maanden die hij wachtte om in te trekken, vormden de inspiratie voor zijn briljante plan. Hij zou tegen Emile Bernard hebben gezegd: "Ik denk erover om mijn studio te decoreren met een half dozijn schilderijen van zonnebloemen."

“De zonnebloem is van mij”

Van Gogh erkende dat hij iets belangrijks had gemaakt en genoot van het feit dat zijn zonnebloemen zo kenmerkend waren dat ze bijna werkten als de handtekening van een kunstenaar.
Er is een verslag waarin hij tegen zijn broer zei in een periode waarin alle andere kunstenaars bekend stonden om het schilderen van andere bloemen: "De zonnebloem is van mij".

De Zonnebloemen stonden voor zon en geest tegen de groezeligheid van het noorden. Het was dit laatste schilderij in de reeks waar de kunstenaar zelf het meest tevreden over was, en hij ging verder met tekenen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Stillleven: Vaas met vijftien Zonnebloemen

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.Still Life: Vase with Fifteen Sunflowers Oil Painting Reproduction

Sorteren op:

Review toevoegen
Tamara - 24-05-2023 13:56

My reproduction of Van Gogh's "Vase with 15 Sunflowers" is an absolute masterpiece. It beautifully captures the essence of the original painting, bringing Van Gogh's brilliance and artistic vision to life. I am immensely satisfied with the quality, attention to detail, and the emotional impact it adds to my living space. It is a true testament to the timeless beauty and enduring appeal of Van Gogh's art.

Metin Akgürgen - 08-01-2019 17:22

Hello Erik,
My painting today come. Very very good one painting. Thank you very much send very quality. And you very help to me. You come Malatya we go dinner. My telefon number in email.
Hello Amsterdam.
Metin Akgürgen - Malatya

Brandon Dixon - 29-05-2017 20:38

Hi Erik

I have revived the paintings and love them. They are fantastic.

Thanks so much for your assistance in helping along the way.

I'll eventually look at the "Cafe' Terrace" sometime in the future as well and will let you know when.

Thanks again and all of the best

Brandon

Eva R - 28-09-2016 22:27

Really nice painting. Thank you for the quick delivery and clear communication. I will recommend Vangoghstudio.com