Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh Reproduction detail Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh reproduction Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh replica detail Sunflowers Van Gogh reproduction Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh reproduction framed oil painting reproductions
Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh Reproduction detail Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh reproduction Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh replica detail Sunflowers Van Gogh reproduction Vase With Twelve Sunflowers Van Gogh reproduction framed oil painting reproductions
Vaas met twaalf Zonnebloemen Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
5 Reviews | Review toevoegen
Met verschillende versies van zijn Zonnebloemen decoreerde Van Gogh het Gele Huis in Arles waar hij woonde en Gauguin verwachtte die bij hem in zou trekken.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"The painting was very well regarded. Thanks again for taking the time to keep me up to date with respect to the shipping progress." - Taylor

Vaas met Twaalf Zonnebloemen geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De beroemdste serie schilderijen

Van Goghs zonnebloemen zijn over de hele wereld bekend. De beroemde schilderijen zijn eigenlijk zijn tweede serie zonnebloemen, hij werkte aanvankelijk aan een serie in Parijs, meestal studies van afgesneden zonnebloemen.

Toen kwamen in 1888 in Arles vier schilderijen die de wereld opschudden (uiteraard pas jaren later), en opnieuw definieerden hoe een stilleven er kon uitzien en aanvoelen.

Huisdecoratie

Deze beroemde serie is gemaakt om puur decoratieve redenen: Van Gogh wilde zijn nieuwe verblijfplaats, het Gele Huis in Arles, een huiselijk gevoel geven en bereidde zich voor op het bezoek van zijn vriend en kunstenaar Paul Gauguin.
Zijn doel was om de muren te vullen met zonnebloemstudies. Er zijn aanwijzingen in zijn brieven dat hij ook van plan was om op een later tijdstip nog een reeks van twaalf werken te maken.

Herhalingen

Gauguin was zeer geïnteresseerd in het bezit van een van de zonnebloem schilderijen, en merke op toen hij ze voor het eerst zag: het is ‘helemaal Vincent.’ Van Gogh aarzelde om er afstand van te doen en maakte zich zorgen dat hij ze op een gegeven moment zou verliezen, dus begon hij met het repliceren van twee van de originelen.

Echt Vincent van Gogh zijn de herhalingen geen perfecte kopieën, maar werden ze hun eigen unieke kunstwerken.

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Vaas met twaalf zonnebloemen

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Vase with twelve sunflowers

Sorteren op:

Review toevoegen
Silvia - 27-06-2024 10:31

Excellent product, bright colors, arrived quickly

Crissey McGinnissy - 18-02-2021 12:11

Such brilliant handy-work and the painting looks exactly like the original: Still Life Vase With Fifteen Sunflowers by Vincent Van Gogh. I will soon re-order because I am loving the artwork that was delivered to me.

Zuzana D. Palkechova - 14-01-2019 12:00

Since junior high school where I got to know Van Gogh, I have always wanted an oil painting from him, to see the details of his very characteristic strokes, knowing that it was hand painted. Finally that day came and my expectations are totally met! I am glad I found Van Gogh Studio and can’t wait to order my next painting.
Best,
Zuzana D. Palkechova – Wroclaw / Poland

Taylor V. - 29-05-2017 18:50

Erik,

The painting arrived yesterday and was very well regarded!

Thanks again for taking the time to keep me up to date with respect to the shipping progress.

-Taylor

Lex S. - 29-05-2017 18:46

Beste Erik,

Wil even laten weten dat alles goed is aangekomen. Ben heel erg tevreden over het schilderij en weet zeker dat het een bijzondere plaats krijgt.

Nogmaals bedankt voor de goede service!

vriendelijke groeten,

Lex