Garden at Arles Van Gogh reproduction Garden at Arles Van Gogh reproduction framed detail Garden at Arles Van Gogh reproduction Garden at Arles Van Gogh reproduction detail Garden at Arles Van Gogh reproduction Garden at Arles Van Gogh replica detail
Garden at Arles Van Gogh reproduction Garden at Arles Van Gogh reproduction framed detail Garden at Arles Van Gogh reproduction Garden at Arles Van Gogh reproduction detail Garden at Arles Van Gogh reproduction Garden at Arles Van Gogh replica detail
Tuin te Arles Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Normaliteit is een verharde weg: het is comfortabel om op te lopen, maar er groeien geen bloemen op." - Vincent van Gogh.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Tuin te Arles geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

De neo-impressionistische beweging

Vincent van Gogh was tijdens zijn verblijf in Frankrijk absoluut in de ban van de neo-impressionistische beweging! Hij dook gretig in het experimenteren met contrasterende kleuren en het gebruik van losse, expressieve penseelstreken in zijn werk. De neo-impressionisten pasten kleur toe in stippen en strepen om een gevoel van licht te creëren en kleuren in het oog van de kijker te laten overvloeien.

Dansende kleuren

Van Goghs "Garden in Arles" is een prachtig voorbeeld van deze techniek. Het schilderij is een oogverblindende weergave van wervelende groen-, blauw-, rood-, paars- en geeltinten die bijna voor je ogen lijken te dansen. De penseelvoering van Van Gogh zorgt voor een prachtig gevoel voor ritme en beweging in het stuk.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Tuin te Arles

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur groen van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Tuin te Arles Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.