Harvest in Provence Van Gogh reproduction harvest in Provence in showroom Amsterdam Harvest in Provence replica detail detail Harvest in Provence replica oil painting reproductions
Harvest in Provence Van Gogh reproduction harvest in Provence in showroom Amsterdam Harvest in Provence replica detail detail Harvest in Provence replica oil painting reproductions
Oogst in de Provence Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
2 Reviews | Review toevoegen
Het platteland had het hart gestolen van Van Gogh. Niet voor niets schilderde hij veel werken van korenvelden en de oogst ervan in het bijzonder.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 525,00
€ 450,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Yes!! It looks great. I plan to have it framed Tuesday. Thanks - Dina"

Oogst in de Provence geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Geschilderd door Van Gogh

Oogst in de provence is geïnspireerd op de korenvelden in Arles. Van Gogh was zelfs zo geïnspireerd door het agrarische deel van Arles, dat hij er de hele oogstserie aan wijdde.

Om zijn artistieke ontwikkeling verder door te zetten, verhuisde Van Gogh in februari 1888 naar Arles in Zuid-Frankrijk. Hij was gefascineerd door het licht en het landschap in Arles, wat duidelijk wordt weergegeven in zijn schilderijen door middel van rijke mauve, gele en ultramarijne kleuren.

Belang voor persoonlijke expressie

Dit schilderij, een ontspannen versie van de oogstserie, toont slim gebruik van kleuren om de hitte en droogte tijdens de zomer in Arles weer te geven. De oogst in de Provence wordt ook wel de maïsoogst van de Provence of de graanoogst van de Provence genoemd.
Het schilderij toont geoogste tarwe en een boer verdiept in zijn werk op de voorgrond met huizen en bomen op de achtergrond.

Begin van kleuren

De serie schilderijen met de oogst was het resultaat van Van Goghs verbondenheid met de natuur. Hij waardeerde landarbeiders en wilde ze op de een of andere manier troosten.

Daarom stapte hij in 1888 over van de gewone tarweschoven naar levendiger gekleurde schilderijen. Soms werkte hij in verzengende hitte om de ware essentie vast te leggen.

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs Oogst in de Provence

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Christine H. - 18-04-2019 11:16

I would like to thank you very much for the reproduction of Van Gogh’s Harvest in Provence that one of your artists painted.

I love the colors and details of the painting. This painting was commissioned for my 55th birthday by my family and will have the pride of place in my home for many years.

Thank you – Christine

Dina - 29-05-2017 20:21

Yes!!

It looks great. I plan to have it framed Tuesday.

Thanks,

Dina