Wheat Field at Sunrise Van Gogh reproduction Wheat Field at Sunrise Van Gogh reproduction in interior Wheat Field at Sunrise Van Gogh reproduction detail Enclosed Field with Rising Sun detail deteail Enclosed Field with Rising Sun
Wheat Field at Sunrise Van Gogh reproduction Wheat Field at Sunrise Van Gogh reproduction in interior Wheat Field at Sunrise Van Gogh reproduction detail Enclosed Field with Rising Sun detail deteail Enclosed Field with Rising Sun
Korenveld bij Zonsopgang Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Dit schilderij werd tentoongesteld op de 7de editie van Les XX in Brussel begin 1890. Erkenning voor Van Gogh!

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Korenveld bij Zonsopgang geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. We zijn er trots op schilderijen te maken die trouw zijn aan de kenmerkende stijl van Van Gogh, die dezelfde levendige sfeer en het dynamische ritme van schilderen vastleggen.

Dus als je op zoek bent naar authentieke, hoogwaardige, door Van Gogh geïnspireerde kunstwerken, bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar zelf de magie van Van Goghs nalatenschap!

Tentoongesteld in Les Vingt [XX] in Brussel

Ook wel The Wheat Field genoemd, dit was een van de zes doeken die hij selecteerde voor de tentoonstelling in Les Vingt [XX] in Brussel in 1890

Innerlijke rust

Eind november 1889 werd dit kunstwerk gemaakt door Van Gogh, met een zonsopgang boven een jong tarweveld met complementaire kleuren geelgroen en paars. Het veld werd gemarkeerd door diepe groeven die naar een muur liepen die een rij paarse heuvels omsloot. De zon werd afgebeeld met een grote gele halo. Van Gogh wilde met dit werk een gevoel van rust en innerlijke vrede overbrengen.
Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Korenveld bij Zonsopgang

Waarom genoegen nemen met een poster als je een vleugje elegantie en verfijning aan je huis of kantoor kunt toevoegen met een prachtig, handgeschilderd olieverfschilderij? Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar voegen ook een uniek tintje toe aan elke kamer.

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk van Van Gogh geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Korenveld bij Zonsopgang Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.