The Cows Van Gogh reproduction The Cows Van Gogh reproduction detail The Cows Van Gogh replica detail detail The Cows Van Gogh reproduction oil painting reproductions
The Cows Van Gogh reproduction The Cows Van Gogh reproduction detail The Cows Van Gogh replica detail detail The Cows Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Koeien Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Vincent van Gogh schilderde 'Koeien' tijdens zijn verblijf in in het huis van Dr Gachet in 1890. Het is gebaseerd op een ets van Paul van Ryssel uit 1873.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 
"Hilarious. I didn't even know Van Gogh painted my favorite animal. And now I have "his cows" on my wall." - Kevin

Koeien geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Onze kopie van Van Goghs kopie van Gachets kopie?

Tijdens zijn verblijf in Auvers-sur-Oise bij dokter Gachet schilderde Vincent van Gogh een replica van een studie van Jacob Jordaens. In plaats van het originele schilderij rechtstreeks te kopiëren, gebruikte Van Gogh echter een ets van dokter Gachet, die het had ondertekend met zijn artiestennaam, Paul van Ryssel, als referentie.

Unieke interpretatie

Dit schilderij is slechts een van de vele replica's die van Gogh tijdens zijn carrière heeft gemaakt, omdat hij vaak het werk van andere kunstenaars bestudeerde om zijn eigen stijl en technieken te ontwikkelen. Door de ets van dokter Gachet als leidraad te gebruiken, kon Van Gogh een unieke interpretatie van Jordaens' werk creëren. originele studie, doordrenkt met zijn eigen kenmerkende stijl en flair.

Van Goghs bewondering voor het werk van andere grote kunstenaars

Ondanks dat het schilderij een kopie is, blijft het een fascinerend inkijkje in Van Goghs artistieke proces en zijn diepe bewondering voor het werk van andere grote kunstenaars. Door de werken van degenen die hem voorgingen te bestuderen en opnieuw te creëren, was Van Gogh in staat een geheel eigen pad te bewandelen en uiteindelijk een onuitwisbare stempel te drukken op de kunstwereld die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Koeien

Hoewel het originele schilderij van Van Gogh in het Palais des Beaux-Arts de Lille niet te koop is, bieden we een fantastisch alternatief in de vorm van onze zorgvuldig met de hand geschilderde replica.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


The Trinquetaille Bridge Van Gogh in Auvers-sur-Oise Treed in Van Goghs voetsporen in Auvers-sur-Oise.

Klaar om op te hangen: kleine replica van Van Goghs Koeien met vintage lijst.

small replica of Van Gogh's Cows with vintage framekleine replica van Van Goghs Koeien met vintage lijst.


Koeien Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Kevin de Jong - 01-11-2021 14:13

Hilarious. I didn't even know Van Gogh painted my favorite animal. And now I have "his cows" on my wall.