The Sower Villa Flora Van Gogh reproduction replica The Sower Villa Flora Van Gogh detail detail The Sower Villa Flora Van Gogh reproduction The Sower Villa Flora Van Gogh reproduction detail
The Sower Villa Flora Van Gogh reproduction replica The Sower Villa Flora Van Gogh detail detail The Sower Villa Flora Van Gogh reproduction The Sower Villa Flora Van Gogh reproduction detail
De Zaaier Villa Flora Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Geen afgematte gezichten van Hollandse boeren meer, maar landwerkers in harmonie met het ritme van de natuur. Geen donkere kleuren meer, maar expressief kleurgebruik.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

De Zaaier geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een zoektocht naar spiritualiteit

Voordat Van Gogh korenvelden en boeren ging schilderen, werd hij afgewezen voor een functie binnen de kerk. Op zoek naar spiritualiteit ontdekte hij dat het werken met boeren, en om hun zwoegen op canvas vast te leggen, rustgevend voor hem was.

De uitdaging lag in het snel moeten werken. Omdat de boeren niet konden worden opgehouden om hun werk te doen, concentreerde hij zich op het zoveel mogelijk vastleggen van het beeld in zijn geheugen. Later, als hij tijd had, probeerde hij het dan uit zijn hoofd te schilderen.

Dit werkte goed en verhoogde ook de vaardigheid van het schilderen op hoog tempo.

Van kleur en natuur

Voor Van Gogh was de essentie van de natuur iets van het goddelijke, en hij voelde dat het zijn verantwoordelijkheid was om dat getrouw op canvas vast te leggen. Na een periode van terugtrekking uit de samenleving ontdekte hij dat spiritualiteit en verbondenheid met de natuur iets was dat hij vond in de schilderkunst.

Zijn spiritualiteit kwam voort uit het feit dat dichter bij God zijn niet noodzakelijkerwijs betekende dat hij aan de kerk verbonden was.

Meerdere technieken op een canvas

Van Gogh gebruikte veel technieken om zijn werk te maken. Sinds zijn verhuizing naar Arles maakte hij kennis met veel stijlen, waaronder het impressionisme en de Japanse portretkunst. Alles wat hij in die stijlen leerde, implementeerde hij in zijn schilderijen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een handgeschilderde reproductie van Van Goghs De zaaier

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


De zaaier Villa Flora Van Gogh Reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.