Le Moulin de la Galette Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Le Moulin de la Galette Van Gogh reproduction oil painting reproductions
De Moulin de la Galette, Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Op de heuvel van Montmartre in Parijs kwamen veel kunstenaars om te drinken en om te schilderen. De molen was vlakbij het appartement van Van Gogh en hij heeft het vaker geschilderd.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Le Moulin De La Galette geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Een reis voor een muze

In 1886 vertrok Van Gogh vanuit Nederland naar Parijs op zoek naar inspiratie en educatie. Tijdens zijn verblijf in Parijs ontdekte hij dat het platteland waar hij verbleef hem de perfecte gelegenheid bood om landelijke landschappen te observeren en te schilderen.

Tijdens zijn verblijf schilderde hij een aantal windmolens en landschappen die overal in het gebied te vinden waren. “Le Moulin De La Galette” was een van de schilderijen van windmolens waar hij van genoot vanwege de tweeledige atmosfeer: met de landelijke achtergrond van de windmolen en de danszaal die een sfeer van levendige jeugdigheid creëerde.

Verandering van omgeving

Voor Van Gogh was het vastleggen van mensen in hun natuurlijke omgeving net zo belangrijk als het naspelen van taferelen uit de natuur. Dit was een belangrijke reden waarom hij het ook leuk vond om portretten van zichzelf en zijn vrienden te schilderen.

Al doende leert men

Een belangrijke reden waarom Van Gogh naar Parijs ging, was om zich te ontwikkelen in de de artistieke stijlen die de Japanners gebruikten. Hij wilde ook de stijl onder de knie krijgen van de impressionisten, symbolisten en pointillisten.

Met alle opgedane kennis nam zijn stijl een meer abstracte richting in, waar hij ontdekte dat zijn stijl evolueerde zodat hij een verscheidenheid aan emoties kon oproepen, in plaats van zich alleen te concentreren op fotografische reproducties.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Le Moulin de la Galette

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.