Broadway Boogie Woogie Mondrian reproduction detail Broadway Boogie Woogie Mondrian reproduction Broadway Boogie Woogie Mondrian reproduction detail Broadway Boogie Woogie Mondrian replica detail oil painting reproductions
Broadway Boogie Woogie Mondrian reproduction detail Broadway Boogie Woogie Mondrian reproduction Broadway Boogie Woogie Mondrian reproduction detail Broadway Boogie Woogie Mondrian replica detail oil painting reproductions
Broadway Boogie Woogie Mondriaan reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Mondriaan werd in 1940 verliefd op New York en op boogiewoogiemuziek, waarmee hij op zijn eerste avond in New York kennismaakte.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 950,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Broadway Boogie Woogie door Mondriaan reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

New York

Toen Piet Mondriaan zijn weg naar de bruisende stad New York vond, viel hij hals over kop voor de strakke en gestructureerde architectuur die hem omringde. En niet alleen liet hij zich inspireren door de gebouwen van de stad, maar ook door de opzwepende klanken van jazzmuziek die door de straten galmde.

Dynamisch ritme

Dit creatieve genie bracht de twee elementen samen, wat resulteerde in een kunststijl die hij omschreef als de "vernietiging van de natuurlijke verschijning" en de "constructie door voortdurende tegenstelling van pure middelen - dynamisch ritme". Mondriaans passie en vurigheid voor zijn vak komen echt tot uiting in zijn gedurfde en innovatieve benadering van het maken van kunst.

Koop een geschilderde reproductie van Mondriaans Broadway Boogie Woogie.

Het originele schilderij bevindt zich in het Museum of Modern Art in New York en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Broadway Boogie Woogie Mondriaan reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.