At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec reproduction detail At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec reproduction At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec reproduction detail At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec replica detail
At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec reproduction detail At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec reproduction At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec reproduction detail At the Moulin Rouge The Dance Toulouse-Lautrec replica detail
Bij de Moulin Rouge De Dans Toulouse-Lautrec reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Toulouse-Lautrec kende de meeste mensen in de Moulin Rouge in Parijs, omdat hij daar vaste klant was. De eigenaren van de Moulin Rouge kochten het schilderij en plaatsten het boven op de bar.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 1.325,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Bij de Moulin Rouge: De Dans door Toulouse-Lautrec reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

Vaste bezoeker van de nachtclub in Montmartre

Henri de Toulouse-Lautrec, de beroemde artiest, was een van de eersten die de legendarische Moulin Rouge bezocht, een opwindende nachtclub in Montmartre die beroemd was om de cancan-optredens. Deze sexy dans, ook wel bekend als chahut, omvatte gedurfde hoge trappen die het publiek elke avond in vervoering brachten.

Training van de nieuwe meisjes

De achterkant van het kunstwerk bevat een handgeschreven briefje waarvan wordt aangenomen dat het door Lautrec zelf is geschreven, en het beschrijft het onderwerp van het schilderij als "de training van de nieuwe meisjes door Valentin, die bekend staat om haar flexibele lichaam." Valentin, een beroemde nachtclubartiest, wordt op het schilderij afgebeeld als een slank figuur met een hoed op, met spitse tenen en rubberachtige benen.

Koop een geschilderde reproductie van Toulouse-Lautrec's Bij de Moulin Rouge: De Dans.

Het originele schilderij bevindt zich in het Philadelphia Museum of Art en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Bij de Moulin Rouge De Dans Toulouse-Lautrec reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.