Glass of beer and Playing Cards Gris reproduction oil painting reproductions
Glass of beer and Playing Cards Gris reproduction oil painting reproductions
Bierglas en speelkaarten Juan Gris reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
Het werk Tree Roots, dat waarschijnlijk Van Goghs laatste werk is, is bijna abstract doordat is is ingezoomd op het onderwerp. Dit kan een inspiratie geweest zijn voor Juan Gris.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 500,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Bierglas en speelkaarten door Juan Gris reproductie in olieverf op canvas

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam en onze collectie bestaat uit olieverfschilderijen op canvas gemaakt door voornamelijk Nederlandse kunstenaars. We hebben de schildertechniek van Van Gogh en andere beroemde schilders uit het verleden eindeloos bestudeerd en we proberen hun penseelstreken, kleurmenging en idee van schilderen zo goed mogelijk te benaderen.

Kubisme

In 1913 maakte Juan Gris, een belangrijke persoonlijkheid in de kubistische kunstbeweging, het kunstwerk met de titel Glass of Beer and Playing Cards, waarin hij zijn levendige kubistische technieken demonstreerde die worden gekenmerkt door brede, hoekige oppervlakken die elkaar kruisen. Dit stuk maakt deel uit van een reeks stillevens die Gris maakte tijdens zijn 90-daagse bezoek aan Céret, Pyreneeën.

Een verbluffend optisch effect

Dit kunstwerk is een opmerkelijke weergave van de kubistische beweging, met een gefragmenteerde weergave van een glas bier en een kaartspel, die herkenbaar blijven voor de kijker. Het gebruik van lijnen en geometrische figuren in het schilderij zorgt voor een verbluffend optisch effect en is daarmee een essentiële mijlpaal in de kunstgeschiedenis. Dit stuk is een van de mooiste voorbeelden van het kubisme, waarbij het onderwerp wordt gedeconstrueerd en gereconstrueerd in verschillende vormen en vormen, waarbij traditionele noties van perspectief en representatie worden uitgedaagd.

Koop een geschilderde reproductie van Juan Gris' Bierglas en speelkaarten.

Het originele schilderij bevindt zich in het Columbus Museum of Art en is niet te koop. Maar waarom zou je genoegen nemen met een poster als je je interieur mooier kunt maken met een echt olieverfschilderij?

We zijn ervan overtuigd dat je dit gereproduceerde meesterwerk geweldig zult vinden, maar als je niet 100% tevreden bent, bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Bierglas en speelkaarten Juan Gris reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.