Mountains at Saint-Rémy Van Gogh reproduction Mountains at St. Remy Van Gogh reproduction detail deatil Mountains at St. Remy Van Gogh replica detail Mountains at St. Remy replica oil painting reproductions
Mountains at Saint-Rémy Van Gogh reproduction Mountains at St. Remy Van Gogh reproduction detail deatil Mountains at St. Remy Van Gogh replica detail Mountains at St. Remy replica oil painting reproductions
Berglandschap bij Saint-Rémy Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
1 Review | Review toevoegen
Herstellend in Saint-Rémy schilderde Van Gogh de Alpilles, een bergketen die zichtbaar was vanuit de inrichting. Buiten schilderen zou goed zijn voor zijn gezondheid meende Van Gogh.

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Berglandschap bij Saint-Rémy geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Buiten schilderen is gezond

Van Gogh geloofde hartstochtelijk in het belang van schilderen naar de natuur in plaats van alleen op de verbeelding te vertrouwen. Hij vond dat jezelf onderdompelen in de buitenlucht en de essentie van de natuurlijke wereld vastleggen door middel van kunst niet alleen een belangrijke artistieke praktijk was, maar ook een manier om iemands mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

"Toegang tot een steengroeve"

In zijn brieven aan zijn broer Theo uitte Van Gogh zijn opwinding over buiten schilderen en noemde hij vaak zijn overtuiging dat omringd zijn door de natuur een positieve invloed had op zijn welzijn. Hij beschreef zelfs de ervaring van het creëren van "Entrance to a Quarry" als een moment waarop hij een hernieuwd gevoel van kracht en inspiratie voelde, ondanks dat hij op dat moment worstelde met zijn gezondheid.
Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Berglandschap bij Saint-Rémy

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.Berglandschap bij Saint-Rémy Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen
Arzu C. - 20-04-2023 11:58

The colors are rich and vibrant, and the brushstrokes are textured and expressive, just like the original painting. It is clear that the artist who painted this reproduction put a lot of time and effort into ensuring that it was as close to the original as possible.