Arena at Arles Van Gogh reproduction Arena at Arles Van Gogh framed Arena at Arles Van Gogh reproduction detail detail Arena at Arles Van Gogh reproduction Arena at Arles Van Gogh replica detail
Arena at Arles Van Gogh reproduction Arena at Arles Van Gogh framed Arena at Arles Van Gogh reproduction detail detail Arena at Arles Van Gogh reproduction Arena at Arles Van Gogh replica detail
Arena in Arles Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"Afgelopen zondag sprong een stier over de afzettiing en hij sprong tegen de tribune waar de toeschouwers zaten, maar de arena's zijn hier zo hoog dat het geen kwaad kan." - Vincent van Gogh

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 550,00
€ 490,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Arena in Arles geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Geschilderd uit het geheugen

Het schilderij van de arena van Arles door Van Gogh is gemaakt in zijn studio in het Gele Huis waar hij destijds met Gauguin verbleef. Het kunstwerk is uit het hoofd gemaakt, zoals blijkt uit zijn correspondentie waarin staat dat het in december is geschilderd. Het stierenvechtseizoen was afgelopen op 21 oktober van hetzelfde jaar, wat aangeeft dat het schilderij niet ter plekke is gemaakt.

Mevrouw Ginoux

Op dit portret lijken personen uit de familie Roulin te staan, waarbij de vrouw gekleed in het traditionele Arlésienne-kostuum lijkt op het profiel van Madame Ginoux.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Arena in Arles

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan het blauw van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.


Arena in Arles Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.