Enclosed Field with Ploughman Van Gogh reproduction Enclosed Field with Ploughman Van Gogh reproduction detail Enclosed Field with Ploughman Van Gogh replica detail detail Enclosed Field with Ploughman Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Enclosed Field with Ploughman Van Gogh reproduction Enclosed Field with Ploughman Van Gogh reproduction detail Enclosed Field with Ploughman Van Gogh replica detail detail Enclosed Field with Ploughman Van Gogh reproduction oil painting reproductions
Afgesloten Veld met Ploeger Van Gogh reproductie, geschilderd in olieverf op doek
0 Review | Review toevoegen
"..iets wat ik vanuit mijn raam zie - een veld met gele stoppels dat wordt geploegd, de tegenstelling van de paarsachtig omgeploegde aarde met de stroken gele stoppels...."

✔ Gratis verzending

1-2 dagen uit voorraad. Anders 5-7 weken.

€ 530,00
€ 470,00
Prijs per schilderij, in beschermende koker.
Aantal: 
Bestellen
 

Afgesloten Veld met Ploeger geschilderde replica in olieverf op doek

Van Gogh Studio is gevestigd in Amsterdam, vlakbij het Van Gogh museum waar we de originele werken kunnen bestuderen. Onze schilderijen zijn allemaal geschilderd in olieverf op doek door voornamelijk Nederlandse kunstenaars die de techniek van Van Gogh hebben bestudeerd, inclusief penseelstreken, kleurmenging, sfeer en het ritme van het schilderen.

Vanuit zijn slaapkamer

In mei 1889 werd Van Gogh opgenomen in een psychiatrische inrichting in Saint-Rémy, waar hij een reeks schilderijen maakte geïnspireerd op het uitzicht vanuit zijn getraliede raam. Dit landschap maakt deel uit van die serie en lijkt sterk op de beschrijving die Van Gogh deelde met zijn broer Theo in een brief van 30 augustus. In de brief beschreef hij een veld met gele stoppels dat werd omgeploegd, met heuvels op de achtergrond.

Vanuit zijn geheugen

Terwijl de scène de essentie weergeeft van wat Van Gogh vanuit zijn raam zag, waren de verre windmolens die zichtbaar zijn op het schilderij niet aanwezig in werkelijkheid. Ze waren in plaats daarvan een toevoeging die Van Gogh opnam uit zijn herinnering aan het uitzicht, terwijl hij het tafereel enkele maanden later schilderde.

Koop een geschilderde reproductie van Van Goghs Afgesloten Veld met Ploeger

Waarom zou je genoegen nemen met een poster als je elk interieur mooier kunt maken met een betaalbaar olieverfschilderij? Zo kan de kleur geel van het schilderij de kleuren in je inrichting versterken.

We zijn er zeker van dat je erg blij zult zijn met deze Van Gogh replica, maar mocht je niet 100% tevreden zijn, dan bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Misschien vind je dit leuk om te lezen:

Klaar om op te hangen: kleine Afgesloten Veld met Ploeger met vintage Italiaanse lijst.

small replica of Van Gogh's Enclosed Field with Ploughman with antique framekleine Afgesloten Veld met Ploeger met vintage Italiaanse lijst


Afgesloten Veld met Ploeger Van Gogh reproductie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.